Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Проектирование срубов.

Проектування дерев'яних будинків (зрубів) з колоди та брусу.

Будівництво дерев'яного будинку або лазні - серйозна справа, що вимагає продуманого підходу особливо на одному з найважливіших етапів, а саме при проектуванні дерев'яного будинку, лазні або котеджу.

У нашій компанії усі етапи створення проекту будинку здійснюються максимально зрозуміло і зручно для Замовника.

Перший і, напевно, найголовніший етап - це проектування дерев'яного будинку. Саме правильне розміщення на ділянці дозволить економити засоби на опалюванні, і зробить проживання у будинку максимально комфортним. Зручне і грамотне планування внутрішніх приміщень дозволить насолоджуватися життям в такому будинку, а не тяжко знаходити застосування "непотрібної" житлоплощі. Правильно вписаний в ландшафт котедж зробить комфортним проживанням в нім і додасть естетичного сприйняття житлу. Ці етапи і складають початок передпроектної пропозиції. За допомогою використовуваних нами програм для проектування будинку і 3d-моделирования можливо побачити "живцем" Ваш майбутній будинок зовні, віртуально пройтися по приміщеннях і прийняти рішення про доцільність того або іншого проектного рішення виходячи з особистих побажань, природно, під чуйним керівництвом архітектора.

Після узгодження передпроектної пропозиції ми приступаємо до розробки ескізного проекту. На цій стадії можна побачити вже кольорове рішення і оформлення фасадів дерев'яного будинку. Тільки у цьому порядку майбутній володар екологічно чистого житла зможе задовольнити усі свої вимоги до зрубу.

Можна виділити три основні підходи до вирішення питання про проект:

1. Проектувати дерев'яний будинок або лазню "з нуля";

2. Вибрати готовий проект;

3. Переробити готовий проект "Під себе".

Вартість ескізного проекту зрубу від 1500 до 4500 грн. залежно від площі зрубу і складності проекту (при замовленні зрубу ескізний проект безкоштовно).

Ескізний проект включає:

  • Загальні дані;
  • Перспективні види - 3 види;
  • Фасади з відмітками висот - 4 види;
  • Плани поверхів, з вказівкою площ;
  • План цоколю/фундаменту;
  • План покрівлі;
  • Необхідні розрізи (подовжній розріз, поперечний розріз тощо).

Індивідуальне безкоштовне проектування!

Замовляючи будь-яке будівництво у нас Ви отримуєте ескізний проект безкоштовно. Це пояснюється тим, що ми виходимо з прагнення зробити все від нас залежне для того, щоб Вам було зручно і вигідно співпрацювати з нами. Узявши за основу Ваші ідеї і побажання, ми розробимо загальну концепцію будови, що зрештою надасть закінчені і точно вивірені риси усьому комплексу робіт.

Замовляйте у нас будівництво зрубу за Вашим індивідуальним проектом!

 

КИЇВСТАР 096 704 52 52

life:) 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайт:  www.сруб-дом.com.ua

Будемо раді співпраці!

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы