Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Винтовые сваи для сруба.

Гвинтові сваї (палі) для дерев'яного будинку (зрубу) - що це таке?

Винтовые сваи для сруба, сруб на винтовых сваях.

 

Одна з переваг дерев'яного будинку (сруба) - його мала вага відносно аналогічної будови з цегли або

блоків. У зв'язку з цим значно знижуються витрати на облаштування потужного фундаменту, адже в окремих випадках саме фундамент "забирає" до 30% вартості конструкції будівлі (у разі проблемних грунтів або будівництві на схилі).

Одним із найбільш оптимальних варіантів при організації надійного фундаменту під малоповерховий

заміський дерев'яний будинок, баню, базу відпочинку є використання технології гвинтових свай. У нашій країні їх застосування не так широко, як на заході, що дивно - технологія проста і надійно випробувана, має масу очевидних переваг і практично не має обмежень в застосуванні.

 

Що таке гвинтова свая.

Гвинтова свая (паля) є сталевою трубою, занурювана частина якої загострена і має гвинтовий елемент у

вигляді - найчастіше - спіральній лопаті в 1,5-2,5 оберти. Різноманітність видів гвинтових свай не дуже велика і представлена сваями з різною довжиною спіральної лопаті, довжиною самої сваї, кількістю лопатей. Також сваї поділяють на сваї із зварним наконечником і на сваї з литим гвинтовим оголовком, що має

підвищену міцність.

Для забезпечення надійної роботи палі на строк до 100 і більше років, ствол і наконечник захищаються полімерним покриттям з дуже високою мірою адигезії, що ізолює сваю від грунтових вод і скорочує інтенсивність корозійної деградації металу. Нанесення покриття відбувається по підготовленій поверхні в

заводських умовах.

Фундамент на гвинтових сваях підходить для усіх видів дерев'яного будинку: дикий зруб, зруб з оциліндрованої колоди, зруб з профільованого брусу. Підходить для будинків та бань зі зрубу. Бази відпочинку зі зрубу (база отдыха со сруба) також ідеально стане на такий вид фундаменту.

Фундамент на гвинтових сваях: переваги.

Переваг багато і усі вони пов'язані з простотою організації такого фундаменту і малою вартістю як власне свай, так і процесу їх монтажу. А саме:

- широка пропозиція паль різного типоразмеру (довжина сваї та її діаметр) і конструкції " гвинта" (є деяка різноманітність);

- відносно мала вартість при гарантованій якості (орієнтуйтеся на відповідальних виробників з достатньою матеріально-технічною базою);

- використовувана на будь-яких типах грунтів за винятком монолітно-скельних;

- висока адаптивність сваї при локально слабких грунтах;

- можливо нарощувати ствол безпосередньо на місці робіт при необхідності понадштатного заглиблення;

- практична безальтернативність при організації фундаменту на ділянках схилів;

- виняткова надійність. Просідання свайного фундаменту при проектному заглибленні виключене;

- стовідсоткова ізоляція обв'язки дерев'яного будинку (зрубу) від контакту з грунтом з виключенням

процесів гниття нижніх вінців;

- заглиблення свай можливе у варіантах як ручного, так і механізованого (засоби малої механізації);

- унікальна швидкість робіт - повноцінне свайне поле при попередній підготовці виконується професіоналами максимум за дві робочі зміни. Єдиним "недоліком" свайного фундаменту можна вважати "відірваність" будинку від грунту, що естетично неприємно. Проте, в таких випадках легко зробити "фальшивий" навісний або опорний цоколь будь-якого виду. При цьому провітрюваність під підлогового простору зберігається.

Якщо Ви обрали для зрубу саме фундамент із гвинтових свай, то звертайтесь до нас і ми прорахуємо вартість зрубу (цена сруба) з таким фундаментом за Вашим проектом.

 

КИЇВСТАР +38 096 704 52 52

life:) +38 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайт:  www.сруб-дом.com.ua

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы