Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Дом из цельного бруса.

Будинок з цільного брусу.

Не дивлячись на зростання в Україні популярності дерев'яно-каркасної технології в малоповерховому будівництві, дуже високий попит на будинки з цілісного профільованого бруса (дом из цельного профилированого бруса) особливо в Києві та Київській області (Киев и Киевская область). Що це за матеріал і в чому його переваги?

 

Цілісний профільований брус – це сучасний будівельний матеріал, що виготовляється з цілісних стовбурів  хвойних порід деревини: смереки, сосни, модрини, що пройшли обробку на сучасному високоточному устаткуванні.

Зовнішня і внутрішня сторони бруса гладко вистругані і, як правило, мають плоску форму, а в місцях примикання брусів один до одного є посадочні голівки, виступи і пази, отримані шляхом фрезерування.

Остання особливість має принципове значення: монтаж брусу на об'єкті відбувається в стислі терміни, що значно скорочує терміни зведення будинку. Товщина бруса значно варіюється залежно від цілей і завдань будівництва, проте встановлено, що для зведення житлових будинків оптимальною є товщина 180-200 мм.

Профільований брус (профилированный брус) – це стовідсотково натуральний, екологічно чистий матеріал. Завдяки системі «Шип-паз» (інакше – «лабіринтовий замок»), що забезпечує міцність з'єднання бруса, при збірці будинку не застосовуються склеювальні речовини. Щільне прилягання брусів один до одного в місцях стиків, що досягається за рахунок точного розрахунку розмірів пазів і шипа, дозволяє захистити стіни будинку від попадання атмосферних опадів і процесів гниття. В якості утеплювача між вінцями будинку може використовуватися льняне полотно.

Зріз цільної деревини володіє чудовими естетичними властивостями. Вам не потрібно буде вкладати додаткові кошти на внутрішню обробку будинку з бруса (дома из бруса), а природна текстура і запах підкреслять вишуканість вашого інтер'єру краще за будь-які декоративні матеріали.

Іншою важливою властивістю профільованого бруса є його низька теплопровідність. Обігрів приміщення такого будинку не зажадає багато часу, а стіни зберігатимуть тепло значно довше, ніж, наприклад, цегельні.  А для того, щоб досягти аналогічних показників для будинку з оциліндрованного колоди, витрати  на колоду повинні  на 40 % перевищувати витрати на брус. Цей факт також говорить на користь бруса як економічного матеріалу.

Висновок: при будівництві будинку з профільованого бруса (дома из бруса) ви економите на матеріалах без збитку для їх якості, а в процесі мешкання відзначите для себе ще одну перевагу будинку – енергоефективність. Ваше житло зберігатиме тепло і затишок взимку і підтримуватиме оптимальний мікроклімат в спекотливу пору року.

Завдяки тому, що конструкція котеджу з профільованого брусу має порівняно невелику вагу, він не вимагає закладки масивного фундаменту. Досить спорудити малозаглублений стрічковий фундамент, і будинок успішно протистоятиме коливанням ґрунту.

Ще однією перевагою профільованого бруса природної вологості є те, що він дає мінімальну усадку. Цей показник складає від 3,5% до  5%. При усадці будинку з профільованого бруса не потрібне додаткове ущільнення, як у випадку з оциліндрованним колодою.

Нарешті, в порівнянні з оциліндрованою колодою профільований брус у меншій мірі схильний до утворення тріщин. Це пояснюється геометричними особливостями матеріалу. В порівнянні з колодою, якій «доводиться» витримувати тиск, що поширюється на всю його площу, на брус діє сила тяжіння лише з двох сторін.

Серед недоліків профільованого бруса відзначають тривалу природну усадку (від півроку до року), як і у випадку з диким зрубом (дикий сруб) і оциліндрованною колодою. Безумовно, це гальмує процес будівництва в цілому.

В результаті обробки бруса різанням пори деревини відкриті дії шкідливих комах, грибків, цвілі. Щоб запобігти матеріалу від їх руйнівної дії, профільований брус проходить спеціальну обробку антисептиками на стадії заготівки в автоклаві. З метою зниження пожежонебезпеки брус також обробляють антипіренами.

Наша компанія проектує і будує будинки лише з високоякісного профільованого бруса (дома из бруса). Широка база реалізованих проектів, задоволені нашою роботою клієнти, доступна ціна на будинки із цільного брусу (дом из бруса цена) – це ті причини, по яких вам варто звернутися до послуг нашої компанії.

 

КИЇВСТАР 096 704 52 52

life:) 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайт:  www.сруб-дом.com.ua

 

Также читайте еще статьи:

Канадский сруб.

Дом из бревна.

Цена сруба в Украине.

Деревянный сруб.

Дикий сруб.

Купить сруб в Киеве не проблема.

Сруб по правилам.

Сруб бани. Срубы бань.

Фундамент для сруба.

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы