Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Оцилиндрованное бревно и сруб.

Оциліндрована колода і зруб.

Ця стаття присвячується такому матеріалу для будівництва зрубів (сруб), як оциліндрована колода (оцилиндрованное бревно).

Екологічна обстановка в великих містах України на сьогодні залишає бажати кращого, дуже багато людей вважають за краще проживати в заміських будинках, котеджах і дерев'яних будинках. Популярність саме дерев'яних будинків на ринку заміського будівництва обумовлена тим, що дерев'яні будинки відносяться до «екологічного житла» і мають ряд переваг в порівнянні зі своїми цегляними аналогами.

Найбільш поширеним варіантом будівництва дерев'яних будинків на сьогоднішній день є зруби з оциліндрованої колоди (срубы из оцилиндрованного бревна). Популярність цього типа заміського будинку в порівнянні з іншими варіантами будинків обумовлена ні чим іншим, як матеріалом, з якого будується будинок, - оциліндрована колода (оцилиндрованное бревно). Оциліндрована колода на даний момент визнана одним з кращих матеріалів для будівництва дерев'яних будинків.

Оциліндрована колода (оцилиндрованное бревно) - це колода, що пройшла обробку на спеціальних верстатах і має певний профіль. Як правило, якість створюваної поверхні залежить від типа і рівня використовуваних верстатів. Розрізняють верстати протяжні і центрові, а також верстати для нарізки «чашок». Перш ніж почати оциліндровку, колоди сортуються за діаметром, а потім обробляються.

Після надання колоді певного профілю і нарізки «чашок» колода піддається обробці спеціальними складами на водній основі для того, щоб уберегти його від негативного впливу погодних умов під час транспортування і збирання будинку з оциліндрованного колоди (дом из оцилиндрованного бревна). Цей антисептик для попередньої обробки не закупорює капіляри волокон деревини, що дозволяє колоді природно сохнути, знаходячись вже в зрубі і не піддаватися грибковим захворюванням.

Після сушки зруб (сруб) ще раз покривається антисептиком. Оскільки під час сушки на поверхні колоди піднімаються ворсинки, після закінчення цього процесу для надання стіні ідеально гладкої поверхні, колоди всередині зрубу шліфуються і покриваються лаком.

Ці процедури і забезпечують особливу міцність оциліндрованої колоди, завдяки якій зруби з оциліндрованої колоди служать своїм господарям не одне десятиліття. Будинки з оциліндрованої колоди ідеально вписуються в природний український ландшафт. Також, при вдалому проектуванні будинку з оциліндрованої колоди, вони забезпечені всіма сучасними зручностями і затишком.

Однією з переваг зрубу (сруб) з оциліндрованої колоди(оцилиндрованное бревно)  у порівнянні з диким зрубом (дикий сруб) поряд з меншою вартістю є також те, що зруб з оциліндрованої колоди можна зібрати самостійно замовивши готовий домокомплект у виробника.

Якщо ви збираєтеся побудувати зруб і вже зробили вибір на користь зрубу з оциліндрованої колоди, слід нагадати про те, що дуже важливим є вибір підрядника.  Довірте будівництво свого зрубу нам і наш досвід допоможе нам втілити Ваші бажання в життя.

 

КИЇВСТАР 096 704 52 52

life:) 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайт:  сруб-дом.com.ua

 

Также читайте еще статьи:

Канадский сруб.

Дом из бревна.

Цена сруба в Украине.

Деревянный сруб.

Дикий сруб.

Купить сруб в Киеве не проблема.

Сруб по правилам.

Сруб бани. Срубы бань.

Плюсы дикого бревна.

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы