Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Сруб из бруса. Достоинства сруба из бруса.

Зруби з брусу. Основні переваги.

Зруби з брусу (срубы из бруса) стають усе більш популярними, і це не випадково, адже власники даних будов вже оцінили ті багаточисельні переваги, які передбачає мешкання в такому будинку:

1. Мабуть, найбільш значимою перевагою будинку з бруса (дом из бруса) вважається його здатність «дихати». Річ у тому, що в такому приміщенні створюється оптимально комфортний для людини мікроклімат, повітря просочене приємним ароматом, відрізняється чистотою і свіжістю. Окрім цього, зруби з брусу відрізняються винятковими теплоізоляційними властивостями, тобто взимку в такому будинку досить тепло, адже холодне повітря з вулиці не проникає всередину приміщення, а влітку, навпаки, в будинку зберігається приємна прохолода.

2. Зруби з брусу (срубы из бруса) відмінно перешкоджають проникненню стороннього шуму з вулиці. Таким чином, мешкання в брусовому будинку найкомфортніше.

3. Брус є екологічно чистим матеріалом. Відповідно, мешкання в такому будинку не наносить шкоди організму людини, його здоров'ю. Більш того, на практиці доведено, що жити в будинках з бруса навіть корисно, адже до складу даного матеріалу входять фітонциди – спеціальні речовини, які володіють антисептичними властивостями, здатні знищувати мікроби і віруси. Відмічено так само що такий матеріал, як дерево, здатний поглинати неприємні запахи, і навіть тютюновий дим. Таким чином, проживаючи в такому будинку, ви завжди відчуватимете себе максимально комфортно.

4. Природно, що однією з основних переваг, якими володіє будинок з бруса, є його привабливий зовнішній вигляд. Такий будинок завжди виглядатиме затишно, в нім ви завжди відчуєте тепло домівки, випробуєте дивне відчуття єднання з природою. Окрім цього, зруби з брусу (срубы из бруса) не потребують додаткової обробки, адже зовнішній вигляд такого будинку привабливий сам по собі, отже, ви зможете заощадити на обробних роботах. Сучасні технології будівництва дозволяють виготовити удома з бруса по власних ескізах замовника, відповідно до його вимог і побажань. А це, в сою черга, означає, що ви отримаєте саме такий будинок, про який завжди мріяли.

5. До речі, економічність – це ще одна перевага брусових будинків. Тут можна сказати про економію на оплаті опалювання, адже брус відмінно зберігає тепло усередині приміщення, позбавляючи тим самим вас від додаткових витрат, пов'язаних з опалюванням. Заощадити можна так само на будівельних і обробних роботах. Поважно згадати, що якісні будинки під ключ, виконані з бруса, мають порівняно невелику вартість, при цьому будинок відрізнятиметься міцністю і довговічністю.

6. Ціна на будинки з бруса (цена на дом из бруса) досить невисока, в основному через те, що такі будинки вельми прості в будівництві. Звичайно, це можливо лише в тому випадку, якщо будівництво здійснює професіонал, знайомий зі всіма нюансами даного процесу, що використовує для даної мети лише найякісніший матеріал.

7. Брусові  будинки зводяться досить швидко, причому здійснювати будівництво можна у будь-яку пору року, коли це зручно замовникові.

Отже, якщо вам потрібний затишний, теплий, екологічно чистий, привабливий з естетичної точки зору будинок з якісного природного матеріалу, зверніть увагу саме на будинки з брусу (сруб из бруса).

 

КИЇВСТАР 096 704 52 52

life:) 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайт:  сруб-дом.com.ua

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы