Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Деревянная скульптура и резьба по дереву.


Дерев'яна скульптура і різьблення по дереву.

У дереві можуть втілитися найдивніші і найфантастичніші образи, починаючи від милих нашому серцю персонажів  народних казок і закінчуючи китайськими драконами і єгипетськими сфінксами. Все залежить від ваших побажань.

Наші роботи можна переглянути тут: Скульптура. Резьба. Роспись.

Такий витвір може бути як фігурою, що окремо стоїть, призначеною виключно для прикраси вашої ділянки або будинку, так і частиною веранди, альтанки або будь-якої іншої дерев'яної конструкції. По-справжньому чудово виглядає садова скульптура з дерева (скульптура из дерева), яка виконує функції колони, що підтримує дах. Її можна зробити у вигляді фігури людини, тваринної або казкової істоти.

Фігура з дерева може бути окремою, і тоді її варто розмістити так, щоб вона відразу привертала до себе увагу. А можливо вам захочеться прикрасити дачну ділянку цілою групою фігур, які будуть розкидані по ній або ж сидіти разом. Дерев'яна скульптура може також прикрашати лавки, гойдалки, альтанки і інші вироди зі зрубу. Вона може бути зовсім маленькою і скромною, а може – великою і монументальною. Дерев’яна скульптура і різьблення по дереву часто використовується і в оформленні інтер’єрів будинків і зокрема зрубів (срубы).

Ми допоможемо Вам:

- Прикрасити садовою скульптурою зруби (срубы) та інші будинки, бані, двори, дитячі сади, приватні присадибні володіння;

- Додати родзинку вашій дачній ділянці, наповнивши його скульптурними композиціями у вигляді колодязя, годівниці для птахів або садових меблів;

- Створити унікальний, неповторний стиль вашого саду. Авторська скульптура з дерева - ексклюзивне, унікальне дизайнерське рішення;

- Продовжити життя дерев,що засихають, виконавши скульптурні композиції на місці, не викорчовуючи віковий стовбур;

- Прикрасити інтер’єр будинку дерев’яною скульптурою та різьбленням по дереву.

Основна продукція  -  дерев'яна скульптура з колоди природної вологості. Ми пропонуємо дерев'яну скульптуру в різних подобах: конструкціях заміського дерев'яного будівництва, ідеях ландшафтного дизайну, варіантах садових меблів, в елементах дитячих майданчиків, а так само в  декоративному оформленні предметів і споруд вашої ділянки.

Незвичайна і оригінальна садова скульптура з дерева здатна не лише зробити прибудинкову ділянку неповторною і яскравою, такою, що відрізняється від сотень аналогічних територій, але і стати головною прикрасою всього будинку.

В деяких випадках така будова додає саду лаконічності і гармонії, а використання під час виготовлення даної продукції лише екологічно чистих і безпечних матеріалів, дозволяє кожному любителеві природи злитися з нею в єдине ціле. Особливо неповторною і оригінальною є різьблена дерев'яна скульптура, яка відрізняється витонченою і неповторною майстерністю виконавця, спостережуваного в кожній деталі і лінії настільки незвичайного шедевра, що зажадався на сьогоднішній день.

Дерев'яні вироби для прикраси власного саду, можуть бути найрізноманітнішими і незвичайними, здатними задовольнити навіть дуже вимогливого і досвідченого покупця.

Тому купити таку продукцію сьогодні прагнуть і власник невеликого заміського будиночка, і господар величезної розкішної вілли, який знає красу художнього різьблення і цінує досвід і професіоналізм справжніх майстрів своєї справи.

 

Телефон скульптора: 099 437 48 02 Олександр.

 

 

КИЇВСТАР 096 704 52 52

life:) 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@mail.ru

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы