Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Деревянный дом.

 

Дерев’яний будинок (деревянный дом)

Вибираючи матеріал для Вашого майбутнього будинку (дома), Ви повинні пам'ятати, що новітні технології досі не винайшли рівноцінної альтернативи такому матеріалу, як деревина. Рубані і брущаті стіни одними з найкомфортніших для проживання. Ми любимо дерев'яні будинки (деревянные дома) за їх красу, фактурність і теплоту. Особливістю дерев'яної архітектури її близькість до навколишньої природи, дерев'яні споруди сприймаються як її невід'ємна частина.

Будівництво дерев'яних будинків (строительство деревянных домов).

Наші предки застосовували дерево як будівельний матеріал не лише за відсутністю цементу і цеглини, але і завдяки його корисним властивостям:

- дерево має унікальну здатність взаємодіяти з довкіллям, завдяки чому у будинку, побудованому з дерева, повітря з оптимальним рівнем вологості і кисневого балансу;

- теплоізоляційні властивості деревини в кілька разів вище, чим у інших будівельних матеріалів;

- сучасні дерев'яні будинки мають високу пожежобезпеку, оскыльки пропитуються антипиренами;

- дерев'яні зруби унікальними конструкціями, які здатні без ушкоджень витримати землетрус в 10 балів;

- дерев'яні будинки не вимагають великих витрат на обробку внутрішньої і зовнішньої поверхні;

- будинки з дерева (дома из дерева) легко і швидко монтуються;

- деревина не шкодить здоров'ю людини, її використання не забруднює довкілля.

Ми пропонуємо проектування і будівництво дерев'яних будинків, котеджів, заміських будинків і лазень по індивідуальних проектах.

Замовник має право вибрати профіль будівництва, який йому здається найбільш перспективним і реальним. Ми хочемо у загальних рисах зробити маленький екскурс в різноманіття технологій будівництва дерев'яних будинків.

У наш час далекоглядні і економні люди для будівництва дерев'яних будинків вважають за краще використати оцилиндрованное колоду міцний і надійний будівельний матеріал. Ці колоди прекрасно підходять для будівництва дерев'яних будинків, оскільки виготовляються вони певних розмірів, що забезпечує ідеальне прилягання колод один одному. Виглядає дерев'яний будинок з оцилиндрованного колоди акуратно і добротно. 
Будівництво дерев'яних будинків з подібних колод дозволяє економити на обробці матеріалів, підгонці їх за розміром і значно оптимізує час будівництва. Екологія такого будинку бездоганна за умови повної хімічної безпеки антисептиків.

Будівництво дерев'яних будинків з дикого зрубу:

При будівництві рубаного будинку більшою мірою зберігаються природні якості живого дерева. Ручна обробка дозволяє акуратніше знімати заболонь (верхній шар деревини), кожна подальша колода ретельно підганяється до попередньої. На колодах робляться подовжні пропилы для зняття напруги і утворення прихованих тріщин при висиханні колоди. Але така технологія будівництва найскладнішою, трудомісткою і вимагає найвищої кваліфікації і майстерності теслярів. 
Екологія такого будинку бездоганна.

Наші спеціалісти допоможуть вибрати найбільш оптимальний для Вас варіант.

КИЇВСТАР 096 704 52 52

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайтсруб-дом.com.ua

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы